actuele content

Het lastige van websites en webshops zelf onderhouden, is dat u het actueel moet houden. Artikelen en producten toevoegen lukt vaak nog wel, maar er weer afhalen, gebeurt al minder vaak. Zeker wanneer u al uw merken en producten actueel wilt promoten, spreekt u al snel over honderden artikelen per jaar. Een verouderde website zorgt voor ergernis bij uw bezoekers en gaat ten koste van de geloofwaardigheid van uw bedrijf. lookizi is hierin de perfecte partner voor u en biedt zeer voordelige oplossingen, zoals Merkeboek XL en een vaste contentspecialist voor maatwerk artikelen het hele jaar door.

Ook de vindbaarheid van uw website binnen Google is onder meer afhankelijk van de inhoud van uw website. U moet de juiste zoekwoorden op de juiste manier in uw artikelen verwerken, maar ook op de juiste plek in uw website plaatsen, de afbeeldingen de juiste benaming geven etcetera. 

Over Google...
Google is als het ware een moderne bibliotheek die haar klanten optimaal wil bedienen. Met de krant van vandaag (actuele informatie), wekelijkse of maandelijkse updates en wetenswaardigheden die tijdloos zijn. Actuele content is om diverse redenen belangrijk om via Google bezoekers naar uw website te trekken. Hoe vaker u actuele informatie plaatst en oude informatie verwijdert, hoe vaker Google uw website bezoekt en beoordeelt op actualiteit. Met deze informatie en alleen als u hieraan voldoet, scoort uw website met actuele content hoger in Google.

Zowel nieuwe als bestaande klanten zullen uw website eerder vinden, dan die van uw lokale concurrent. Daarnaast kun je diverse communicatiekanalen inzetten voor de vindbaarheid. Het delen en waarderen van (unieke) content op social media, is goed voor de vindbaarheid in Google.

tekst en vormgeving naar uw wens

Iedereen kan schrijven, maar voor sommige teksten schakelt u liever een professional in. Omdat u zelf te weinig tijd heeft, of omdat u niet weet hoe u de teksten het best SEO proof kunt maken. De specialisten van lookizi zijn experts in uw vakgebied en kunnen uw website, webshop en social media kanalen voorzien van pakkende teksten, die de vindbaarheid van uw website zullen verhogen en de boodschap optimaal overbrengen aan de bezoekers. Meer bezoekers op uw website betekent beter gevonden en resulteert uiteindelijk in meer klanten.

acties, banners en slides
Acties werken beter met een pakkend beeld, een banner of actieslide, zowel op uw homepage als op uw Facebook-pagina. Uw contentspecialist bespreekt uw wensen en onze afdeling vormgeving en marketing vertaalt deze naar pakkende professionele beelden met bijhorende teksten.

150 populaire merken met het MerkenboekXL©

Het unieke MerkenboekXL© van Lookizi zorgt het hele jaar door voor actuele merkcontent. Ideaal om uw topmerken te presenteren. Populaire merken die veel voorkomen bij onze klanten, zijn opgenomen in het MerkenboekXL©. Door nauw samen te werken met de merken, weten we wat er speelt, wat er komt en wat er uit de collectie gaat. Deze informatie verwerken we in honderden artikelen, die beschikbaar zijn voor uw website, social media berichten, DM acties, maar ook standaard voor u in optiektv klaarstaan voor uitzending in de winkel. Hierdoor heeft u het gehele jaar actuele merkcontent van 150 merken voorzien van campagnebeelden en video's. Ook bieden wij het Merkenboek Oogcorrectie met uitgebreide merkinformatie en beelden over brillenglazen en contactlenzen.

Ontbreken er artikelen of wilt u er een eigen twist aan geven? Uw persoonlijke contentspecialist regelt het allemaal voor u.

straatweg 138A
3051 BN Rotterdam
+31 (0)10 4363263
info@lookizi.nl

blijf op de hoogte van lookizi

schrijf in