lookizi-h-content-hoofd

actuele (merk)content troef
goed vindbaar in Google, het gehele jaar door

content is king

Sterke content creëren bij de ontwikkeling en bouw van de website is stap één. Maar eenmaal online kun je zeker niet achterover leunen. Om potentiële klanten via Google naar jouw website te (blijven) trekken, is goede vindbaarheid essentieel. Het updaten van content en slimme zoekmachine-optimalisatie zijn hiervoor de sleutelwoorden. Immers hoe vaker je actuele informatie met SEO plaatst en oude informatie verwijdert, hoe vaker Google jouw website 'bezoekt' en beoordeelt op actualiteit. Als je hierop goed scoort dan beloont de internetreus jouw inzet met een hogere ranking.

In de praktijk blijkt dat het heel lastig is om dit zelf voor elkaar te krijgen. Het vereist specialistische kennis, een flinke dosis technisch vernuft en heel veel tijd. Zeker wanneer je al je merken, diensten en producten goed wil promoten, loopt het al snel op tot honderden artikelen per jaar. Een artikel of product toevoegen lukt vaak nog wel maar er weer afhalen, gebeurt al minder vaak. Resultaat: de website veroudert snel en de vindbaarheid loopt terug. Gedateerd nieuws zorgt bovendien voor ergernis bij website-bezoekers.


het gehele jaar door een up-to-date website

lookizi is hierin de perfecte partner en biedt zeer voordelige oplossingen, zoals Merkenboek© XL en een vast duo contentspecialisten voor maatwerk pagina's het hele jaar door. Ook de vindbaarheid van de website binnen Google is onder meer afhankelijk van de inhoud van je website. Je moet de juiste zoekwoorden op de juiste manier in de artikelen verwerken, maar ook op de juiste plek in de website plaatsen, de afbeeldingen de juiste benaming geven et cetera. lookizi neemt dit volledig uit handen.

Als makers van actuele (merk)content zorgt lookizi ervoor dat jouw website en Facebookpagina het hele jaar up-to-date gehouden worden. Wij hebben alle kennis in huis en regelen dit van A tot Z. That's izi!

neem contact op


actuele content van meer dan 450 merken

Het unieke Merkenboek© XL en Merkenboek© Oogcorrectie van lookizi zorgt het hele jaar door voor actuele merkcontent. Ideaal om jouw topmerken brillen, zonnebrillen, maar ook contactlenzen, brillenglazen en oogzorgproducten te presenteren. Populaire merken die veel voorkomen bij onze klanten, zijn opgenomen in het Merkenboek. Door nauw samen te werken met de merken, weten we wat er speelt, wat er komt en wat er uit de collectie gaat. Deze informatie verwerken we in honderden pagina's, die beschikbaar zijn voor jouw website, social media berichten, DM acties, maar ook standaard in OptiekTV klaarstaan voor uitzending in de winkel. Hierdoor heb je het gehele jaar actuele merkcontent van meer dan 450 merken voorzien van campagnebeelden en video's.

Ontbreken er pagina's of wil je er een eigen twist aan geven? Jouw persoonlijke contentspecialist regelt het allemaal voor je.

lees meer

Lookizi-content-artikel-beeld-3

Top