lookizi-hoofd-1

promoot je merken optimaal lokaal
op je website, webshop en Facebook

 

Merkenboek: het hele jaar actuele merkcontent

Het unieke Merkenboek van lookizi presenteert het gehele jaar door actuele merkcontent op jouw website en Facebookpagina. Door onze nauwe samenwerking met de merken, weten we wat er speelt, wat er komt en wat er uit de collectie gaat. De aangeleverde merkcontent (big data) verrijken we tot smart content via de iziDatabuilder. Met honderden pagina's aansprekende merkcontent inclusief slimme SEO als mooi resultaat. Wil je nog iets extra's, wil je er een eigen twist aan geven of wil je de merkcontent in een fraaie digitale winkelpresentatie laten verwerken? Jouw persoonlijke contentspecialisten regelen het allemaal.

Wil jij ook het Merkenboek in jouw website en social media? Maak dan een afspraak voor meer informatie.

maak afspraak


Merkenboek© XL en Merkenboek© Oogcorrectie

De top 150 populaire merken van dit moment zijn opgenomen in het Merkenboek© XL. De ervaring leert dat 80% van jouw merken hierin voorkomen. Hierdoor heb je het gehele jaar de beschikking over actuele merkcontent van 150 merken voorzien van campagnebeelden en video's.

Naast het Merkenboek© XL voor (zonne-)brillen biedt lookizi ook het Merkenboek© Oogcorrectie, boordevol informatie over brillenglazen, contactlenzen, vloeistoffen, ooglaseren en oogzorg. De artikelen zijn voorzien van aansprekende campagnebeelden en video's.


de Top 150 populaire merken magazine

Via honderden websites, webshops en Facebookpagina's kan lookizi goed meten naar welke merken en producten de consument lokaal zoekt. Met deze informatie zijn we in staat om handige lijsten te maken die opticiens kunnen helpen bij de inkoop. That's izi! Er is in de Top 150 en daarbuiten overigens geen sprake van goede of slechte merken. lookizi werkt inmiddels samen met 450 merken die allemaal hun eigen identiteit hebben. De ranking op populariteit is bepaald door het klikgedrag van consumenten (gemeten in het afgelopen seizoen). Achter ieder merk zie je aan het percentage hoe exclusief een merk is op dit moment of juist hoe toevertrouwd het is bij veel optiekondernemers, die aangesloten zijn bij lookizi . De promotiekracht laat zien met welke frequentie de merken gepromoot worden op de websites, Facebookpagina's en winkelschermen van lookizi deelnemers.

bekijk het magazine


Top