lookizi-slide-creatie-v01-2560x1245x1

creatief maatwerk
voor websites, webshops, winkeltv en social media

laat je verrassen door onze multimedia designers

Bij lookizi kun je ook qua design altijd rekenen op maatwerk. Belangrijk is immers dat het ontwerp helemaal past bij jouw winkel en huisstijl. Onze multimedia designers leveren creatief vuurwerk en gaan graag voor je aan de slag! Websites, webshops, templates voor winkeltv, specifieke contentpagina's en video's: wij doen het allemaal in eigen huis. Heb je een reclamebureau waar je nauw mee samenwerkt voor al je communicatie-uitingen? Geen probleem, wij werken vaker samen met externe ontwerpbureau's.


responsive webdesign

Het ontwerp van onze websites en webshops is uiteraard altijd responsive. Dat wil zeggen dat hij zich automatisch aanpast aan het scherm waarmee een bezoeker de website of webshop bekijkt. Of  het nu via een desktop, tablet of smartphone is, hij laat zich altijd van zijn beste kant zien.

Vind je het leuk om samen met onze designers te brainstormen om samen tot de meest creatieve ideeën te komen? Dan ben je altijd van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en dan vertellen we graag wat lookizi voor je kan betekenen.

maak afspraak


Top