lookizi-h-content-google

een Google-proof website
voor optimale, lokale vindbaarheid

opvallen in Google door intelligente SEO

De juiste boodschap, op de juiste plaats, op het juiste moment. Slimme zoekmachine-optimalisatie in tekst, beeld en techniek zorgt voor een optimale vindbaarheid in Google op je diensten, merken, producten en specialismen. Als je lookizi de website laat bouwen dan kun je ervan op aan dat dit allemaal goed geregeld is. De site wordt op het speciaal ontwikkelde iziCMS-platform gemaakt en door onze specialisten op doordachte wijze ingericht. Dit zorgt ervoor dat je website zeer consumentvriendelijk is en wordt geoptimaliseerd voor lokale vindbaarheid.


zoekmachine-optimalisatie: een continu proces

Ook nadat de website live is gezet, blijft de zoekmachine-optimalisatie een aandachtspunt. Google vraagt bijna ieder kwartaal wel om rigoureuze aanpassingen aan websites die hij indexeert om zijn bezoekers en dus jouw klanten beter te kunnen bedienen. Daarnaast is actuele content essentieel voor een goede vindbaarheid in Google. Hoe vaker je actuele informatie plaatst en oude informatie verwijdert, hoe vaker de 'paparazzi-robotjes' van Google jouw website bezoeken en beoordelen op actualiteit. Met deze informatie en alleen als je hieraan voldoet, scoort jouw website met actuele content hoger in Google. Zowel nieuwe als bestaande klanten zullen jouw website zo eerder vinden dan die van jouw lokale concurrent.

De 'paparazzi-robotjes' kijken overigens niet alleen naar relevante zoekwoorden, maar lezen websites razendsnel. Trucjes uithalen met zoekwoorden is dus verleden tijd. Voor een goede vindbaarheid is het belangrijk dat je website een 'open boek' is met een duidelijke structuur (inhoudsopgave, intropagina's, actuele informatie etc.). Een website van lookizi is 100% Google-proof!


Google Adverteren

Adwords

Google bepaalt wat hij wel en niet laat zien. Ondanks dat we bij lookizi specialisten zijn op dit gebied en heel goed weten hoe we jouw website ’gratis’ bovenaan de zoekmachine moeten krijgen op belangrijke zoekwoorden, biedt dit geen garanties. Zeker als je vandaag bedenkt dat er morgen een actie ingaat. Wil je snel en effectief je product of dienst promoten binnen Google, dan kan dat het best via Google Adwords. Een korte online advertentie die er uitziet als de speurders of zoekertjes in de lokale kranten.

Google Shopping

Wanneer je een product uit jouw webshop direct op Google wil promoten met een afbeelding en aanbieding, dan is Google Shopping ideaal. Dit is een extra mogelijkheid van Google Adwords. Je kunt een advertentie of aanbieding zowel landelijk als lokaal zichtbaar maken in de zoekmachine bij jouw zoekende potentiële klanten met de juiste instellingen. Vergeet daarbij niet een bijpassende landingspagina in jouw website (artikel) of webshop (product) te maken, waar men terecht komt na de klik.

lookizi als Google partner

Google advertising is niet eenvoudig. Om dit effectief te doen, adviseren we om dit aan ons over te laten. We bespreken samen uw wensen, zetten de campagne op, monitoren de advertenties, optimaliseren de teksten en landingspagina op klikgedrag en rapporteren het resultaat. Bij SEA draait alles om doelgerichte campagnes. Met de juiste zoektermen en het juiste budget, bereik je het juiste publiek... je toekomstige klant! Je bepaalt zelf hoeveel je per maand of per dag wilt besteden. Samen halen we een maximaal resultaat uit de mogelijkheden.

Wil je meer weten over Google of een Google-proof website? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op


Top