responsive lookizi website

lookizi richt zich 100% op de optiekbranche en onderscheidt zich van andere website aanbieders door branchekennis, actuele content en het vernieuwde izi-cms. We ontwerpen een vormgeving die bij u past in een responsive design en verzorgen optimale SEO (vindbaarheid in Google) op uw vestigingsplaats. Optimale lokale vindbaarheid is vandaag de dag essentieel voor de promotie van uw merken en diensten en gegarandeerd met een website van lookizi. Extra modules zorgen voor optimale communicatie met uw potentiële klanten zowel online als in de winkel.

lees meer

responsive contactlenzenshop

lookizi is specialist in het bouwen en onderhouden van slimme webshops voor opticiens. We hebben kennis van zaken en weten hoe bezoekers snel klant worden. Kiest u voor een webshop van lookizi, dan kiest u voor het beste product in de markt tegen een zeer scherpe prijs. Met een webshop van lookizi bedient u de hedendaagse hybride klant op zijn of haar wenken.

lees meer

optiektv
breng uw merken eenvoudig tot leven

optiektv staat zoals de naam al zegt voor easy narrowcasting voor opticiens. Met onze plug & play oplossing was narrowcasting nog nooit zo izi.

optiektv is uitgerust met het Merkenboek XL (actueel HD videomateriaal van de top 150 populaire merken). Daarnaast kunt u eenvoudig eigen beelden uploaden, op een eenvoudige manier eigen acties aanmaken en toevoegen aan uw afspeellijst. lookizi werkt volgens het zeer gebruiksvriendelijke drag and drop principe. Een kind kan de was doen.

lees meer

straatweg 138A
3051 BN Rotterdam
+31 (0)10 4363263
info@lookizi.nl

blijf op de hoogte van lookizi

schrijf in