24/7 geopend met een responsive webshop

Het nieuwe winkelen. De consument wil tegenwoordig altijd en overal bediend kunnen worden. Dit kan met een webshop van lookizi, welke wij vervaardigen in samenwerking met Optitrade. Onze kant- en klare webshop module biedt een uitgebreid assortiment met actuele data en (merk)content, maar u kunt ook zelf eenvoudig producten toevoegen, acties en kortingscodes aanmaken via ons gebruiksvriendelijke CMS. Hierdoor kunt u verkopen uit eigen voorraad.

De online contactlenzenshop is er speciaal voor uw klanten die, naast persoonlijke contact en de halfjaarlijkse controle in de winkel, het prettig vinden om herhalingsaankopen online te doen. Zo bestelt uw klant eenvoudig online contactlenzen en lenzenvloeistof. Om uw klanten aan te sporen om hun herhaalaankopen via de webshop te plaatsen raden we u aan om uw klanten in de winkel alvast te registreren. Hierna is het namelijk al mogelijk om een herhaalaankoop voor de volgende keer klaar te zetten, waardoor de klant zijn volgende aankoop met slechts enkele muisklikken heeft geregeld!

Het betaalsysteem biedt iDEAL en diverse andere betaalmogelijkheden. Uw lookizi webshop is responsive, dus te bekijken en gebruiken op diverse devices.

bekijk demo webshop

uw eigen webwinkel

Uw eigen webshop kan in elke vorm en omvang worden gebouwd. Op basis van uw wensen bouwen we uw online winkel waarmee uw winkel voor uw klanten 24/7 geopend kan zijn.

herhalingsaankopen

Met uw contactlenzen webshop bedient u uw klanten, die het naast persoonlijke contact en de halfjaarlijkse controle in de winkel, prettig vinden om herhalings- aankopen online te doen.

actuele productdata

De webshop is voorzien van actuele productdata en prijzen. U kunt in het systeem natuurlijk ook zelf bestanden importeren en exporteren, zoals producten, voorraad, prijzen en bestellingen.

makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen is essentieel om van uw bezoeker een klant te maken. Bestellen via de lookizi webshop is makkelijk en betrouwbaar. Klanten betalen veilig online via onder meer iDEAL, creditcard, Paypal of via een abonnement.

responsive

Het design van uw website is volledig responsive. Dit wil zeggen dat deze toegankelijk is voor de klant op desktop, smartphone en tablet, zonder een positieve klantbeleving te verliezen.

webshop promotie

lookizi kan u indien gewenst ondersteunen bij de promotie van uw eigen webshop via google en social media, zodat ook uw webshop optimaal lokaal goed gevonden wordt.

makkelijk beheren

Uw webshop heeft een supermakkelijk CMS, waar een ieder mee overweg kan. lookizi geeft regelmatig opfrisworkshops, zodat u optimaal kunt werken met ons makkelijk te beheren CMS.

meten is weten

Belangrijke informatie over bezoeken, bezoekersgedrag in uw webshop worden realtime gemeten. Hierdoor vergaart u nog meer kennis over uw klant, zodat u hier actief op in kunt springen.

advies en service

Tijdens de bouw van uw webshop, maar ook daarna, staan onze specialisten voor u klaar. U kunt tijdens kantoortijden altijd bellen voor technische uitleg, aanvullende wensen of voor advies bij specifieke vraagstukken.

straatweg 138A
3051 BN Rotterdam
+31 (0)10 4363263
info@lookizi.nl

blijf op de hoogte van lookizi

schrijf in