responsive lookizi website

lookizi richt zich 100% op de optiekbranche en onderscheidt zich van andere website aanbieders door branchekennis en actuele content. Ons unieke Merkenboek XL© (150 populaire optiekmerken) is ideaal om uw topmerken te presenteren! U krijgt een vaste contentspecialist toegewezen die bij u past en die uw website door het jaar heen up-to-date houdt en tijdens kantooruren klaar staat om uw wensen te verwerken. Uw contentspecialist werkt voor meerdere opticiens en weet dus wat er speelt, kent de branche en maakt gebruikt van andere specialisten binnen ons bedrijf, zodat het u op gebied van content, vindbaarheid, techniek en vormgeving niet zal ontbreken. 

We ontwerpen een design die bij u past in een responsive opmaak en verzorgen optimale SEO (vindbaarheid in Google) op uw vestigingsplaats. Optimale lokale vindbaarheid is vandaag de dag essentieel voor de promotie van uw merken en diensten en gegarandeerd met de website van lookizi. Wanneer u de website combineert met de lookizi webshop, sluiten deze naadloos op elkaar aan en is er sprake van een ideale combinatie om de huidige hybride consument op zijn of haar wenken te bedienen. Extra modules zorgen voor optimale communicatie met uw potentiële klanten zowel online als in de winkel.

that's izi!

lookizi biedt u een responsive website met:

  • vormgeving naar uw eigen wens
  • het gehele jaar actuele (merk)content waar u geen omkijken naar heeft
  • een makkelijk CMS (ook voor zelf onderhouden website)
  • uw persoonlijke contentspecialist
  • brillenviewer
  • delen via social media
  • 
reviewsysteem

functioneel ontwerp

Wij vervaardigen voor u een responsive website met een functioneel ontwerp, welke gebouwd is door een specialist, die zorgt dat uw site optimaal gevonden wordt. U heeft hierbij geen duur reclame-bureau nodig.

makkelijk beheren

Uw website heeft een supermakkelijk CMS, waar een ieder mee overweg kan. U kunt indien gewenst gemakkelijk pagina's aanpassen, toevoegen en verwijderen. Vindt u dit lastig, kunnen wij een en ander voor u uit handen nemen.

promotie

lookizi kan u indien gewenst ondersteunen bij de promotie van uw website via google en social media, zodat uw website nog beter gevonden wordt. Wij kunnen tevens complete online acties voor u opzetten van A tot Z.

uw contentmanager

Uw persoonlijke contentmanager richt de website voor u in, creëert de content die zorgt dat uw website goed gevonden wordt in Google en houdt uw website up-to-date. Uw website wordt voorzien van actuele informatie.

responsive

Het design van uw website is volledig responsive. Dit wil zeggen dat deze toegankelijk is voor de klant op desktop, smartphone en tablet, zonder een positieve klantbeleving te verliezen.

goed gevonden

Uw website is geoptimaliseerd voor SEO. Mede dankzij de opbouw en inhoud van de website wordt uw website snel gevonden door uw klanten. Uiteraard kunnen wij u van dienst zijn bij een nog betere promotie van uw online winkel.

actuele merkcontent

Uw persoonlijke contentspecialist zorgt het hele jaar voor actuele merkcontent. Wij werken inmiddels samen met 450 merken, waardoor wij uw website kunnen voorzien van actueel campagnebeeld en video's.

meten is weten

Belangrijke informatie over bezoeken, bezoekersgedrag in uw website worden realtime gemeten. Hierdoor vergaart u nog meer kennis over uw klant, zodat u hier actief op in kunt springen.

advies en service

Tijdens de bouw van uw website, maar ook daarna, staan onze specialisten voor u klaar. U kunt tijdens kantoortijden altijd bellen voor technische uitleg, aanvullende wensen of voor advies bij specifieke vraagstukken.

straatweg 138A
3051 BN Rotterdam
+31 (0)10 4363263
info@lookizi.nl

blijf op de hoogte van lookizi

schrijf in