lookizi-h-izicms

voor alles een oplossing
met het iziCMS van lookizi

iziCMS, de slimme stekkerdoos!

Het iziCMS van lookizi is een slimme stekkerdoos die standaard voorzien is van technische koppelingen met alle belangrijke spelers in de (optiek)markt. Zonder het iziCMS brengen deze koppelingen grote investeringen met zich mee of komen gewoonweg nooit tot stand. Het iziCMS is gemakkelijk in gebruik, houdt de website, webshop en social media up-to-date en klopt grafisch tot in de details. Het iziCMS past zowel onder bestaande als nieuwe websites waardoor iedereen ermee zijn voordeel kan doen.

succesvol door samen te werken

lookizi werkt samen met ondernemers die stuk voor stuk een visie, passie voor hun werk en een scherpe intuïtie hebben. Daarbij laten ze zich goed adviseren en maken de beste keuzes als het gaat om apparatuur, partners, merken en producten, ondersteuning bij het trainen van medewerkers, CRM-pakket, presentatie online en in de winkel, inkoop, marketing enzovoorts.


plaats je website over op het iziCMS

Ben je tevreden over je website, maar wil je wel gebruik maken van onze actuele content? Dan is het mogelijk om je website over te plaatsen op ons gebruiksvriendelijke iziCMS en te profiteren van al onze 'slimme stekkers'.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van het iziCMS? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

maak afspraak


Top