uw instore promotie helder in beeld!

De naam optiektv zegt het al: een tv-kanaal voor de optiekbranche dat van uw winkel een catwalk maakt met de mooiste merken. Wat er op het kanaal te zien is, bepaalt u zelf. U kunt eenvoudig uw lopende acties presenteren en de nieuwste HD-commercials van uw leveranciers tot leven brengen dankzij het geintegreerde Merkenboek XL©. Bovendien ontvangt u drie maal per jaar een actueel overzicht met de top 150 populairste merken volgens de consument en uw collega's. Dit is handig bij uw inkoop en merkkeuzes. 

zo werkt optiektv en narrowcasting

optiektv staat voor easy narrowcasting voor opticiens. Er worden tal van narrowcasting oplossingen aangeboden in de markt. Ze zijn gemaakt, maar veelal ook bedacht, door technische mensen en daar gaat het fout. Het wordt al snel te technisch en ingewikkeld en in alle gevallen is het veel werk om er perfecte content mee te presenteren. De simpelste manier is filmpjes zoeken op YouTube, in een playlist plaatsen en dan afspelen in de winkel. Echter mist u dan nog het communicatieve stuk over acties en persoonlijke boodschappen. Ook is het dan vaak aan u zelf om HD materiaal op te vragen bij de leverancier en dit te moeten uploaden via harddisk of usb. 


optiektv biedt u dé plug and play oplossing

U heeft hiervoor uiteraard een scherm of beamer nodig en een optiektv abonnement inclusief inlog en optiektv-player. Het aansluiten is slechts 5 minuten werk. U sluit de bijgeleverde HDMI kabel aan op het scherm, stopt de stekker in het stopcontact en zorgt voor internetverbinding. U belt het nummer dat in uw scherm verschijnt en uw optiektv account wordt geactiveerd. That’s izi! Bekijk de demo hier.

Optiektv brengt eenvoudig uw merken tot leven
Optiektv is uitgerust met het Merkenboek XL© (actueel HD videomateriaal van de top 150 populaire merken). Daarnaast kunt u eenvoudig eigen beelden uploaden en op een eenvoudige manier eigen acties aanmaken en toevoegen aan uw afspeellijst. Optiektv werkt volgens het zeer gebruiksvriendelijke drag-and-drop principe. Een kind kan de was doen. U kunt meerdere afspeellijsten aanmaken en filmpjes agenderen zodat u op een gekozen moment voor een langere periode uw uitzending kan klaarzetten. Denkt u hierbij aan een etalage waar uw scherm hangt en u iedere week bijvoorbeeld 1 thema of merk wilt uitlichten met daar omheen ook de bijpassende brillen. Dan maakt u verschillende plaveistenen in diverse thema’s die u snel kunt afwisselen en aanpassen.

straatweg 138A
3051 BN Rotterdam
+31 (0)10 4363263
info@lookizi.nl

blijf op de hoogte van lookizi

schrijf in