installizi-slide-wat-kost-het-v01-2560x1245x1

kostenplaatje lookizi
maak een vrijblijvende afspraak

 

wat kost het lookizi webpakket?

Het is een veelgehoorde en ook logische vraag: wat kost het lookizi webpakket? Alleen kunnen we deze helaas niet 1,2,3 beantwoorden. Geen onwil maar het is een beetje hetzelfde als dat wij vragen wat een nieuwe bril kost. Oftewel: er zijn tal van mogelijkheden. Er is meer informatie nodig en dan kunnen we het tot op de komma voor je berekenen.

We komen graag geheel vrijblijvend langs om je wensen en verwachtingen te bespreken. Met onze expertise geven we vervolgens een eerlijk advies over het juiste webpakket voor jouw winkel en de bijbehorende kosten. Helder en overzichtelijk, zonder verrassingen achteraf. Wat we nu wél kunnen zeggen is dat we werken tegen een scherp uurtarief en dat een website van lookizi vele verschijningsvormen kent. Van een sterke basis tot een full-options variant en alles wat er tussen zit. Wil je meer weten? Aarzel dan niet om een vrijblijvende afspraak te maken.

maak afspraak


de prijs van de lookizi contactlenzenshop

De lookizi contactlenzenshop voor herhalingsaankopen is een pasklaar product dat we geheel in je eigen huisstijl kunnen opmaken en inregelen. Uiteraard wordt de inhoud qua merkenbeleid exact afgestemd op jouw merken en assortiment.  De eenmalige investering om dit te doen bedraagt slechts € 350,- en de jaarlijkse abonnementskosten € 600,-. Voor het gebruik van het slimme iziCMS betaalt u op jaarbasis € 299,-. Een goede deal om uw klanten het gemak te bieden van het online bestellen van hun contactlenzen, lenzenvloeistof etc. Thuis afgeleverd of klaar laten zetten in de winkel. That's izi! Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van de contactlenzenshop? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak.

maak afspraak


kostenplaatje winkeltv

Binnen het winkelvizie-concept van lookizi zijn er tal van mogelijkheden om via winkeltv maximale (merk)beleving en sfeer in de winkel te creëren. duovizion, de nieuwe generatie displays voor etalage- en winkelpresentatie, bestaat uit zowel plafond-, wand- en vloermodellen. Enkelzijdig of dubbelzijdig en en met de mogelijkheid tot afwerking in elke gewenste RAL-kleur. Het kostenplaatje is dus 100% afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en maken daarna een offerte op maat. Overzichtelijk en compleet.

maak afspraak


Top