lookizi-hoofd-voorwie-leveranciers-3

lokale online merkpromotie
bij opticiens en consumenten

investeren in lokale merkpromotie én de relatie met opticiens

lookizi biedt aantrekkelijke partnerships voor leveranciers uit de optiekwereld. In nauw overleg met onze partners creëren we namelijk het gehele jaar door actuele merkcontent over nieuwe collecties, trends, innovaties, acties et cetera. Vervolgens plaatsen we dit op honderden websites, webshops, Facebookpagina's, etalage- en winkelschermen van de aangesloten opticiens, mits zij hebben aangeven dat zij dit merk voeren uiteraard. Via de iziContent feed is deze content ook beschikbaar voor niet-lookizi websites.

iziDatabuilder als slimme basis

Om een connectie te maken, verrijken we de originele merkcontent (big data) tot smart data via de iziDatabuilder. Via geavanceerde technologie wordt alle content daarna doorgepusht naar de websites, webshops, Facebookpagina's en eventuele winkelschermen. Het directe resultaat is maximale merkbeleving bij zowel de dealers als (potentiële) klanten. Leveranciers investeren zo het gehele jaar door in de samenwerking met de opticien waardoor de relatie wordt verdiept en de loyaliteit groeit.


Top 150 populaire merken in de optiek

Door het verzamelen van alle data van het lookizi websiteverkeer kunnen wij goed meten naar welke merken en producten de consument lokaal zoekt. Twee keer per jaar verschijnt een uitgave van de Top 150 populaire merken waarin we de resultaten publiceren. Een hulpmiddel dat opticiens als handig ervaren bij de inkoop. De ranking wordt bepaald door het klikgedrag van consumenten. Vast staat in ieder geval dat een merk lokaal meer aandacht krijgt naarmate we vaker trendpagina's plaatsen op de vele websites en Facebookpagina's. Deze trends worden goed geïndexeerd door Google en dat is terug te zien in de resultaten.


ontzorgen staat centraal

De partners van lookizi worden geheel ontzorgd. Wij creëren met passie en verstand van zaken complete pagina's over noviteiten, collecties, trends et cetera. We schrijven de teksten, zorgen voor uitgekiende SEO, maken beelden op maat, plaatsen logo's, video's en PDF-jes.  Oftewel: voor een leverancier is het slechts een kwestie van het onderwerp en eventueel campagnemateriaal aanleveren en wij regelen de rest. Alle merkcontent wordt pas op alle websites geplaatst na goedkeuring. Op deze manier zijn leveranciers ervan verzekerd dat hun pagina en de informatie (inhoud, huisstijl en tone-of-voice) op correcte wijze op de websites wordt getoond.

Wil je meer weten over een partnership met lookizi? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We vertellen graag meer over de mogelijkheden en maken daarna een interessant samenwerkingsvoorstel, exact afgestemd op je wensen en marketingbudget.

contact


Top