lookizi-h-contact

specialist in de optiekbranche
websites, webshops, social media en winkeltv

lookizi: dé partner voor zelfstandige opticiens

Of je nu de trotse eigenaar bent van één mooie winkel of aan het roer staat van een optiekbedrijf met meerdere vestigingen, of je merkenbeleid gericht is op de populaire merken of juist kiest voor de nichemarkt, of je een ultramoderne winkel hebt of een traditionele optiekzaak: lookizi is de juiste partner voor jou! Door onze jarenlange ervaring in de optiekbranche zijn wij specialist in websites, webshops, social media en winkeltv voor zelfstandige opticiens.


branchekennis, op-en-top gemak en slimme tools

Belangrijk is dat jij met onze expertise je voordeel kunt doen. Er is heel veel kennis in huis dus we kunnen snel schakelen en hebben aan een half woord voldoende. Ontzorgen staat bij ons centraal dus je hebt hele jaar door de beschikking over een vast duo van contentspecialisten met ervaring en passie voor de optiek. Daarnaast werken we door partnerships intensief samen met legio leveranciers en merken uit de branche wat resulteert in actuele merkcontent, het gehele jaar door. Bovendien hebben wij voor opticiens slimme tools en technische koppelingen met marketingpartijen ontwikkeld waar je desgewenst gebruik van kunt maken. Oftewel: lookizi biedt een scala aan voordelen, doordachte techniek en op-en-top gemak. Wij ontzorgen je van A tot Z zodat jij je volledig kunt focussen op de bedrijfsvoering van je winkel en je klanten.

Wil je weten wat lookizi voor jou kan betekenen? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij je langs om je alles over de mogelijkheden te vertellen.

maak afspraak


Top