lookizi-h-content-facebookpagina

bereik je klanten
via social media

iziFacebookpagina

Facebook is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Bijna 10 miljoen Nederlanders maken gebruik van Facebook, waarvan 6.6 miljoen mensen dagelijks actief zijn. Het is daarom belangrijk om hier als ondernemer goed op in te spelen. Een actuele Facebookpagina houdt jouw volgers op de hoogte van de nieuwste trends en producten, waardoor ze getriggerd worden om naar de winkel te komen. Bovendien zorgt een goed onderhouden Facebookpagina ook voor een betere vindbaarheid in Google. Heb je nog geen professionele Facebookpagina? Dan zorgen wij ervoor dat je die snel krijgt, zonder meerprijs.


iziFacebookkoppeling: automatisch content delen

Ook in de optiek speelt social media een belangrijke rol. Het up-to-date houden van social media is echter een tijdrovende klus. lookizi biedt uitkomst. Wij hebben een iziFacebookkoppeling ontwikkeld die ervoor zorgt dat merkcontent, acties e.d. (inclusief beeld, tekst en een link naar de website) automatisch op je zakelijke Facebookpagina worden geplaatst. Nieuws op je website wordt zo ook nieuws op Facebook. Zo houd je je social media actueel en blijven je volgers geboeid. Heel izi!

bekijk demo

lookizi-content-fb-rechts

Lookizi-Facebook-artikel-campagne

Facebookcampagne

Met een Facebookpagina is het mogelijk om heel gericht op doelgroep en locatie op Facebook adverteren tegen lage kosten. Dit is zeer effectief als je een event, introductie of opruiming hebt. Webshops zijn, door weinig wisselende content, lastig organisch te vinden. Facebook kan daar bij helpen. Je kunt al vanaf een klein budget (een paar euro per dag) adverteren op Facebook. Onze social media specialisten kunnen je hierbij adviseren of je volledig ontzorgen.

Wil je meer weten? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Neem contact op


Top