lookizi-h-producten-google-proof-site-1

 

bereik meer klanten
met het webpakket van lookizi

het webpakket van lookizi: meer dan alleen een website

Met het lookizi webpakket kies je voor een totaalpakket dat veel meer omvat dan alleen een website. De focus ligt in basis natuurlijk op een professionele, maatwerkpresentatie van je winkel, merken en diensten. Maar daarnaast zijn features zoals het iziReviewsysteem voor het invullen van klantervaringen en de iziFacebookkoppeling voor het automatisch delen van content, standaard in het pakket geïntegreerd. Responsive uiteraard dus een mooie presentatie op computer, tablet of mobiele telefoon. En dat alles slim en lokaal geoptimaliseerd voor Google en zonder dat je er omkijken naar hebt. In één oogopslag krijgen potentiële klanten zo een uitstekende indruk van jouw winkel. Een goede online uitstraling onderstreept immers de kwaliteit en bevestigt het vertrouwen.


specialist in de optiekbranche

lookizi richt zich 100% op de optiekbranche en onderscheidt zich door gedegen branchekennis, actuele content en nauwe samenwerkingen met vooraanstaande leveranciers. Ons unieke Merkenboek© XL is ideaal om jouw topmerken te presenteren! Om snel te kunnen schakelen krijg je een vast duo van contentspecialisten toegewezen die jouw website het hele jaar door up-to-date houden en klaarstaan om je wensen te verwerken. Ze weten goed wat er speelt in de optiek en hebben aan een half woord voldoende. Ook werkt onze contentafdeling intensief samen met andere specialisten binnen ons bedrijf zodat het jouw website op gebied van content, vindbaarheid, techniek en vormgeving aan niks zal ontbreken.

We ontwerpen een responsive webdesign dat bij helemaal bij de identiteit van je winkel past en verzorgen optimale SEO (vindbaarheid in Google) op je vestigingsplaats. Optimale lokale vindbaarheid is vandaag de dag essentieel voor de promotie van merken en diensten en is goed geregeld met de website van lookizi. Extra modules zorgen voor goede communicatie met potentiële klanten zowel online als in de winkel.


Google-proof website

Een website van lookiziis Google-proof. Deze biedt actuele (merk)content met uitgekiende SEO, is technisch up-to-date en voorzien van slimme tools en koppelingen. Oftewel: goed lokaal vindbaar in de zoekmachine, het gehele jaar door.

 
lees meer

iziFacebookkoppeling

lookizi heeft een slimme Facebookkoppeling ontwikkeld die in de website kan worden geïntegreerd. Hiermee wordt nieuwe (merk)content op je website ook automatisch geplaatst op je zakelijke Facebookpagina. Zo blijft actualiteit ook op social media gewaarborgd. That's izi!

lees meer

iziReviewsysteem

Met het iziReviewsysteem kunnen klanten op je website snel en simpel een klantervaring achterlaten. Potentiële klanten hechten hier veel waarde aan dus het is een echte musthave. Het iziReviewsysteem is dan ook een vast onderdeel van het lookizi webpakket.

lees meer

slimme plug-ins

In nauwe samenwerking met vooraanstaande leveranciers uit de optiekbranche heeft lookizi een aantal slimme plug-ins ontwikkeld. Met deze 'stekkers' kunnen tools van deze externe partijen via technische koppelingen op eenvoudige wijze in de website worden geïntegreerd.

lees meer

Merkenboek XL

Met het unieke Merkenboek XL worden het hele jaar door honderden actuele merkpagina's van (zonne)brillen op je website en Facebook geplaatst. Het Merkenboek Oogcorrectie biedt merkinformatie over o.a. brillenglazen en contactlenzen.

lees meer

iziStijladviseur

De iziStijladviseur is een online tool waar de websitebezoeker verschillende brillen en zonnebrillen kan passen. Door een eigen foto te uploaden, ziet de bezoeker direct welk model en welke kleur hem/haar het beste staat.

bekijk demo


Top