lookizi-hoofd-webshop

bedien je klanten optimaal online
met de contactlenzenshop

lookizi-h-producten-contactlenzenshop

bedien je klanten optimaal online
met de contactlenzenshop

lookizi contactlenzenshop voor herhalingsaankopen

Online winkelen is niet meer weg te denken. De consument wil tegenwoordig altijd en overal worden bediend. Met de contactlenzenshop van lookizi kunt u als opticien uitstekend inspelen op deze behoefte. In samenwerking met Optitrade hebben we een webshop voor contactlenzen ontwikkeld die zich volledig richt op herhalingsaankopen van klanten. Met een lenzendatabase en desgewenst met de handige OLC thuisbezorgservice van Optitrade. Onze pasklare webshop biedt een uitgebreid assortiment contactlenzen, vloeistoffen en accessoires en (merk)content. Maar je kunt ook zelf eenvoudig producten toevoegen, acties en kortingscodes aanmaken en cadeaukaarten toevoegen via ons gebruiksvriendelijke iziCMS. Hierdoor kun je ook uit eigen voorraad verkopen.


klantgemak, service en kwaliteit

De contactlenzenshop is er speciaal voor klanten die, naast persoonlijke contact en de halfjaarlijkse controle in de winkel, het prettig vinden om herhalingsaankopen online te doen. Zo kan jouw klant eenvoudig online contactlenzen en lenzenvloeistof bestellen. Om klanten aan te sporen om hun herhaalaankopen via de webshop te doen, raden we je aan om klanten in de winkel alvast te registreren. Hierna is het namelijk al mogelijk om een herhaalaankoop voor de volgende keer klaar te zetten, waardoor de klant zijn volgende aankoop met slechts enkele muisklikken heeft geregeld! Uiteraard wordt de webshop ook lokaal geoptimaliseerd voor Google.

bekijk demo maak afspraak


de speerpunten op een rij

jouw eigen webwinkel

De contactlenzenshop van lookizi kan in elke vorm en omvang worden gebouwd. Na inventarisatie van jouw wensen en verwachtingen ontwikkelen we een online shop. Op deze manier is jouw winkel voor klanten altijd geopend: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

herhalingsaankopen

Met een contactlenzenshop bedien je je klanten die, naast het persoonlijke contact en de halfjaarlijkse controle in de winkel, het prettig vinden om herhalingsaankopen online te doen.

actuele lenzendatabase

De webshop is voorzien van actuele lenzendatabase met een uitgebreid assortiment contactlenzen, vloeistoffen, accesoires en merkcontent. Je kunt in het systeem natuurlijk ook zelf producten toevoegen.

makkelijk en veilig bestellen

Makkelijk bestellen is essentieel om van jouw webshopbezoeker een klant te maken. Bestellen via de contactlenzenshop is eenvoudig en betrouwbaar. Klanten betalen veilig online via o.a. iDEAL, creditcard, Paypal of via een abonnement.

responsive design

Het design van de webshop is volledig responsive. Dit wil zeggen dat zich zowel op een desktop, smartphone als tablet van zijn beste kant laat zien. Altijd een positieve klantbeleving.

webshop promotie

lookizi kan je indien gewenst ondersteunen bij de promotie van de webshop via Google en social media, zodat ook jouw webshop optimaal lokaal goed gevonden wordt.

makkelijk beheren

Jouw webshop heeft een supermakkelijk iziCMS, waarmee eigenlijk iedereen overweg kan. Desgewenst kunnen we ook een (opfris-)workshop organiseren, zodat je optimaal kunt werken met ons eenvoudig te beheren iziCMS.

meten is weten

Belangrijke informatie over bezoeken, bezoekersgedrag in de webshop worden realtime gemeten. Hierdoor vergaar je nog meer kennis over jouw klant, zodat je hier actief op in kunt springen.

advies en service

Tijdens de bouw van de webshop, maar ook daarna, staan onze specialisten voor je klaar.  Voor technische uitleg, aanvullende wensen of advies bij specifieke vraagstukken.

Top