lookizi-h-winkelvizie-hoofd

breng je merken tot leven
in de winkel en etalage

creëer meer (merk)beleving in de winkel

Bij lookizi ben je als opticien ook aan het juiste adres voor etalageschermen, winkelschermen, videowalls, players, accessoires, digital signage software en creatieve content. Met ons winkelvizie concept bieden wij op het gebied van winkeltv het totaalpakket: advies, creatie en realisatie. Je kunt rekenen op een uitstekend advies op locatie voor iedere situatie, waarbij we rekening houden met het budget, jouw wensen en de mogelijkheden op het gebied van digital signage.

Het maken van keuzes op het gebied van digitale contentpresentatie in jouw winkel kan erg lastig zijn. Zowel op creatief als technisch gebied zijn de mogelijkheden eindeloos. We richten ons op slimme oplossingen die eenvoudig zijn in gebruik. Zo zijn er bijvoorbeeld de ultravlakke duovizion displaylijn en het welbekende OptiekTV. lookizi werkt samen met professionele fabrikanten van de displays en players zodat een hoogstaande kwaliteit gewaarborgd is

Onze mulitmedia designers staan garant voor een sprankelende winkelpresentatie voor maximale merk- of sfeerbeleving in de winkel of etalage. Door onze nauwe samenwerkingen met leveranciers hebben we ook prachtig (campagne)beeldmateriaal tot onze beschikking. En met izicontent service worden onze klanten ook op het gebied van winkeltv maximaal ontzorgd. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw winkel of etalage? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak.

maak afspraak


duovizion: ultravlakke (dubbelzijdige) displaylijn

Met duovizion levert lookizide nieuwe generatie displays voor etalage- en winkelpresentatie. Deze ultravlakke, digitale 'posters' bieden ongekende mogelijkheden qua content. Sfeerbeelden, video's, acties, integratie social media: duovizion  is een ware eye-catcher en zorgt voor maximale (merk)beleving in de winkel of etalage.

Het leveringsprogramma bestaat uit een dubbelzijdige vloerdisplay (verplaatsbaar) en een dubbelzijdige plafonddisplay, maar ook een wandmodel behoort tot de mogelijkheden. Nieuw in het assortiment is de dubbelzijdige display die in hoogte verstelbaar is. De high brightness pro schermen hebben een diagonaal van 49".


Naast de verschillende modellen biedt duovizion ook keuze uit verschillende kleuren. Standaard wordt hij geleverd in mat zwart of hoogglans wit maar desgwenst kan hij tegen een kleine meerprijs in iedere gewenste RAL-kleur worden uitgevoerd. Zo kan hij perfect worden afgestemd op het winkelinterieur. Verdere voordelen zijn de iziMontage, iziNetwerkverbinding, de izicontent service en de duovizion presentatiesoftware met oneindige contentmogelijkheden.

Wil je meer weten over duovizion ? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.

contact


Top